Studio Dentin

O nama

"Naše stručno i ljubazno osoblje nudi vam kompletnu dentalnu uslugu"

Ordinacija dentalne medicine Dr. Bočina smještena je u zapadnom dijelu grada Rijeke –zona Krnjevo, u ulici Kršinićeva 16. Na jednom mjestu stručno i ljubazno osoblje nudi vam kompletnu dentalnu uslugu.

U našem toplom i ugodnom prostoru nalaze se dvije moderno opremljene ordinacije dentalne medicine,prostorija za sterilizaciju instrumenata, čekaonica i prostorija za rendgensku dijagnostiku s digitalnim ortopantomografskim uređajem i malim RTG uređajem. Ovdje vam pružamo sve usluge iz područja dentalne medicine na jednom mjestu.

Ordinacija Bočina osnovana je 1999. Godine, kada je dr. Jasminka Bočina nakon višegodišnjeg radnog iskustva u Domu zdravlja u Ilirskoj Bistrici, Domu zdravlja u Rijeci te u privatnoj ordinaciji u Rijeci, otvorila privatnu zdravstvenu ustanovu, gdje je od samog početka imala i ugovor sa HZZO-om, te na zadovoljstvo pacijenata uspješno posluje punih 15 godina.

"U radu koristimo najsuvremenije tehnike te certificirane i visokokvalitetne materijale..."

Tim dentalne ordinacije čine dr. Jasminka Bočina, dr. Bojan Kučar i dentalna asistentica Sanja Paro. Njeni stručnjaci obrazovali su se i stručno usavršavali u Hrvatskoj i inozemstvu, a također redovito sudjeluju na stručnim kongresima. Stalna edukacija stručnog osoblja ordinacije Bočina i profesionalizam uz suvremenu tehnologiju omogućavaju vrhunsku uslugu u ordinaciji

dr. Jasminka Bočina
dr. Jasminka Bočina
dr. Bojan Kučar
dr. Bojan Kučar
Sanja Paro
Sanja Paro, dentalna asistentica

U radu koristimo najsuvremenije tehnike te certificirane i visokokvalitetne materijale kako bi naši razultati uvijek bili na najvišem nivou.
Interdisciplinarna suradnja sa specijalistima različitih grana dentalne medicine čine uslugu koju pružamo potpunom i najviše kvalitete.

Pružamo maksimalnu razinu usluge i uz vanjske suradnike omogućavamo sveobuhvatni tretman na jednom mjestu.

Pošaljite upit ili nas nazovite na: +385 51 645 001

Pošalji upit