Studio Dentin

Što nudimo

Ordinacija Bočina je u odnosu na neke velike poliklinike mala obiteljska ordinacija, ali što je nekome mana drugome je prednost. Upravo zbog toga sa našim pacijentima imamo prijateljski odnos i svakoga tretiramo sa posebnom pažnjom, te svakom pacijentu poklanjamo maksimalan trud i vrijeme. Pružamo maksimalnu razinu usluge i uz vanjske suradnike omogućavamo sveobuhvatni tretman na jednom mjestu.

"Povjerenje nam poklanjaju oni koji traže najviše."

Mi ne radimo masovni dentalni turizam. Ne radimo “s turistima” koji se dovode s autobusima. Nismo tvornica niti “fabrika” i nikada to nećemo biti.. Ne garantiramo sve u 7 dana.. Ne želimo varati pacijente. Nećemo uvjeriti pacijenta da mu treba zahvat koji mu ne treba. Ne radimo overtreatment. Mi ne sramotimo našu profesiju.

Naša misija su pacijenti i struka, a ne zarada. Nama stomatologija nije “biznis”, mi živimo ono čime se bavimo. Naš cilj je omogućiti individualan pristup svakom pacijentu. Stomatološki tretmani se planiraju prema protokolima vodećih europskih i svjetskih stručnih društava, a svaka se faza više puta provjerava.

Povjerenje nam poklanjaju oni koji traže najviše. Roditelji za svoju djecu, odgovorni za svoje zdravlje, oni koji su konačno donijeli odluku, oni koji brinu, oni koji nisu vodili dovoljno brige o sebi i oni koji su u strahu. Mi smo ovdje za njih.
To je 17. godišnja obiteljska tradicija jedne od prvih ordinacija u Rijeci.

Pružamo maksimalnu razinu usluge i uz vanjske suradnike omogućavamo sveobuhvatni tretman na jednom mjestu.

Pošaljite upit ili nas nazovite na: +385 51 645 001

Pošalji upit