Studio Dentin

Preventivna i dječja stomatologija

Oralno zdravlje je važan preduvjet zdravlja cijelog organizma. Preventivna stomatologija nudi usluge savjetovanja i održavanja oralne higijene, zdravlja zubi i zdravlja usne šupljine u cjelosti. Stručnjaci ordinacije Bočina preporučaju kontrolni pregled najmanje dva puta godišnje, radi kontrole stanja i zdravlja zubi i usne šupljine, čišćenja zubnih naslaga i sprječavanja nastanka karijesa. Preventivni zubni pregledi pomažu u otkrivanju poremećaja oralnog zdravlja značajno prije nego nastupe simptomi poremećaja, i time je samo rješavanje problema jednostavnije i češće jeftinije.

Posjetom obiteljskom stomatologu i najmlađi članovi obitelji imati će dobar primjer što znači redovito održavanje oralnog zdravlja i briga za zube. Kod djece prevencija igra najveću ulogu i redoviti dolasci su bitni kako bi se usvojila navika pravilnog i redovitog prakticiranja oralne higijene. Djeca su pacijenti koji zahtijevaju iznimno strpljenje i pravilan pristup. Ordinacija Bočina može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u radu sa najmlađima. U radu primjenjujemo puno strpljenja, smirenosti, objašnjavanja na djeci zanimljiv način, vedar pristup te puno ljubavi i razumijevanja kako bi zahvat protekao što bezbolnije.

Savjetujemo roditeljima da planirajtu prvi posjet i pripreme dijete tako da ga upoznaju s onim što može očekivati prilikom prvog posjeta stomatologu.

Pružamo maksimalnu razinu usluge i uz vanjske suradnike omogućavamo sveobuhvatni tretman na jednom mjestu.

Pošaljite upit ili nas nazovite na: +385 51 645 001

Pošalji upit